KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Co na obiad?

Menu
02.12.2019 r. – 06.12.2019 r.
Poniedziałek
  • Barszczyk ukraiński (seler)
    Produkty: seler, buraki, ziemniaki, fasola, majeranek, sól, pieprz, ocet
  • Pulpety drobiowo - wieprzowe z sosem pomidorowym (seler, jaja, mleko, gluten)
  • Ziemniaki puree (mleko)
  • Surówka z marchewki z jabłkiem
    Produkty: łopatka wp, filet z kurczaka, ziemniaki, koncentrat pomidorowy, mąka, olej, marchew, jabłka, jaja, cebula, sól, liść laurowy, ziele angielskie, cukier, czosnek
Wtorek
  • Rosół z makaronem (seler, jaja, gluten)
    Produkty: seler, pietruszka, natka, marchewka, porcje rosołowe, makaron, sól, pieprz, por, ziele angielskie, liść laurowy
  • Gulasz wieprzowy z warzywami (gluten, jaja)
  • Makaron (gluten, jaja)
    Produkty: łopatka wp., makaron, warzywa, cukier, sól, ocet, mąka, masło, olej, cebula, pieprz
Środa
  • Zupa pomidorowa z ryżem (seler, mleko)
    Produkty: koncentrat pomidorowy, masło, rosół, śmietana 36%, sól, pieprz, cukier, ryż
  • Udko pieczone
  • Ziemniaki pieczone
  • Surówka z białej kapusty
    Produkty: udko, ziemniaki, sól, cukier, marchew, jabłka mąka, śmietana 36%, biała kapusta
Czwartek
  • Pieczarkowa z kaszą (mleko, seler)
    Produkty: Pieczarki, rosół, śmietana 36%, marchew, seler, kasza, sól pieprz
  • Kotlet mielony (gluten, jaja)
  • Frytki
  • Surówka z czerwonej kapusty
    Produkty: łopatka wp, cebula, mąka, jaja, olej, ziemniaki, koper, sól, czerwona kapusta, cukier, olej, pieprz, bułka tarta.
Piątek
  • Zupa ogórkowa (mleko, seler)
    Produkty: Kiszony ogórek, marchewka, seler, ziemniaki, sól, pieprz, śmietana 36%
  • Panierowana ryba (gluten, jaja, ryby)
  • Ryż paraboliczby
  • Marchewka z groszkiem (mleko)
    Produkty: Ryba, marchewka, groszek, masło, ryż, mąka, olej, jaja, bułka tarta, ryż, sól, cukier, pieprz, kwasek cytrynowy

SATYNA KAMIL MICHALEWSKI
PLAC KOMUNY PARYSKIEJ 5A
NIP: 725-202-45-29