KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Terminy egzaminów zawodowych-sesja czerwiec-lipiec 2021 r.

Data egzaminu

Kwalifikacja

21 czerwca 2021 r.; godz.09.00 (praktyczny)

AU.22. Obsługa magazynów

AU.46. Organizacja i prowadzenie ruchu pociągów

21 czerwca 2021 r.; godz.13.00 (praktyczny)

A.45. Planowanie i realizacja przewozów kolejowych

AU.47. Planowanie i realizacja przewozów kolejowych

22 czerwca 2021 r.; godz.10.00 (pisemny)

A.18 Prowadzenie sprzedaży

AU.20 Prowadzenie sprzedaży

AU.22 Obsługa magazynów

22 czerwca 2021 r.; godz.12.00 (pisemny)

AU.25. Prowadzenie działalności handlowej

AU.36. Prowadzenie rachunkowości

23 czerwca 2021 r.; godz.08.00 lub 12.00 - według wyznaczonego harmonogramu klasa 3sa (praktyczny)

AU.20 Prowadzenie sprzedaży

24 czerwca 2021 r.; godz.08.00 lub 12.00 - według wyznaczonego harmonogramu klasa 3ha (praktyczny)

AU.20 Prowadzenie sprzedaży

24 czerwca 2021 r.; godz.09.00 (praktyczny)

AU.25. Prowadzenie działalności handlowej

AU.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji

28 czerwca 2021 r. godz.09.00 (praktyczny)

AU.36.-Prowadzenie rachunkowości