KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy Ósmoklasiści, Drodzy Rodzice Uczniów klas ósmych szkoły podstawowej,

stoicie w trudnej sytuacji wyboru szkoły średniej. Sytuacja epidemiologiczna w kraju uniemożliwia prowadzenie działań, które mogłyby pomóc Wam w wyborze dalszej ścieżki kształcenia. Wiemy, jak trudną decyzję musicie podjąć nie mogąc uczestniczyć w dniach otwartych w szkołach, nie mogąc skorzystać z usług doradcy zawodowego, nie mogąc porozmawiać o swoich wątpliwościach i rozterkach związanych z wyborem szkoły.

Chcąc dać Wam możliwość lepszego poznania naszej oferty oraz ułatwić podjęcie decyzji udostępniamy kontakt telefoniczny z naszymi nauczycielami. Możecie porozmawiać z nimi, zapytać o szczegóły naszej oferty kształcenia, poznać warunki otrzymania stypendium, zapytać o zasady odbywana praktyk zawodowych i kształcenia praktycznego, dowiedzieć się, z jakimi firmami i przedsiębiorstwami stale współpracujemy.

Zapraszamy do skorzystania z kontaktu od poniedziałku do piątku pod numerem telefonu 504 834 220 w godzinach od 9.00 do 16.00.

Osoby zainteresowane uzyskaniem informacji od uczniów naszej szkoły zapraszamy do kontaktu z przewodniczącą samorządu uczniowskiego we wtorki w godzinach od 14.00 do 16.00 pod numerem telefonu  664 435 525.

Sekretariat uczniowski wydaje skierowania na badania lekarskie medycyny pracy od 11 maja br. w godz. 9.00-15.00.

Specjalnie dla tegorocznych ósmoklasistów nakręciliśmy film pokazujący naszą szkołę. Zapraszamy na wirtualną wycieczkę.

Zapraszamy też do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na stronie szkoły w zakładce REKRUTACJA.