KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Proszę zapoznać się z terminami egzaminów zawodowych zaplanowanych w sesji styczeń-luty 2021 r.

Podziękowanie

25.11.2020
Podziękowanie

Podziękowanie

25.11.2020

Szanowni Państwo. Minął tydzień od dnia, w którym pożegnaliście wraz ze mną moją ukochana żonę Sylwię. Pozwólcie, że dziś serdecznie podziękuję za Waszą obecność na tej uroczystości. Bardzo serdecznie dziękuję Pani Dyrektor Małgorzacie i Pani Dyrektor Beacie. Bardzo dziękuje Koleżankom i Kolegom z przec...

Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 w Łodzi realizuje projekt dofinansowany ze środków unijnych pod nazwą „Nowe kompetencje drogą do kariery zawodowej - program rozwojowy ZSP5 w Łodzi”. Szczegółowe informacje na temat projektu znajdują się w zakładce Dla uczniów/Projekt...

Zapraszamy na wirtualną wycieczkę.

Zapraszamy też do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na stronie szkoły w zakładce REKRUTACJA.