KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zawody w Sukcesji

We wtorek (26.11) reprezentanci naszej szkoły wzięli udział w zawodach gry w kręgle. W turnieju uczestniczyło 16 szkół z Łodzi. Każda szkoła wystawiła dwie 3-osobowe drużyny. Rywalizacja odbywała się oddzielnie pomiędzy drużynami dziewczyn i chłopców. W pierwszej kolejności odbyły się eliminacje, które polegały na zdobyciu jak największej ilości punktów w swoich grupach. Do finału awans zdobyła połowa szkół. Niestety naszym uczniom i uczennicom nie udało się awansować. Jak to bywa w tego typu zawodach decyduje lepsza dyspozycja dnia.

W zawodach reprezentowali nas:

  • Jatczak Patryk
  • Gumola Krzysztof
  • Witkowski Aleksander
  • Zapaśnik Patrycja
  • Łasica Julia
  • Gońda Katarzyna.

Wielkie brawa za udział w zawodach i godne reprezentowanie naszej szkoły.

Piotr Dziuba